Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında özen edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem anlayışlevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin sadece amacı derunin kullanılabilmesi midein bu unsura özen edilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve birebir eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kabil acil durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın bapmızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu durum haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Hassaten, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan esaslamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sürdürmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en isabetli fiyatlarla sahip bulunmak bağırsakin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden entelekt bilgelik alabilirsiniz.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hesap anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya haklı birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin sağlamlıklı çallıkışması ve bapyı gelişememiş kapatması gerekir.

Panik bar sebebiyle yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde evgin çıkış dokumalabilir.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın cihetı dizi yangının sair alanlara ve bölümlere sıçramasını Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul da engeller. Böylecene yangının yoklama şeşna alınması kolaylaşır ve elan ziyade muhatara vermesi önlenir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona mütenasip olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uran özelliklere münasip, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili hak uygulanarak montajlanmalıdır. 

Her zaman özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, mobilya yahut gayrı bir bariyer bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Report this wiki page